I daļa – par griliem Aprīlis. Lai arī cik tālu ziema iestieptos jau it kā pavasara mēnešos un siltums īsti nav manāms, tomēr aprīlis jau ir stabils pavasaris. Siltās jakas tiek liktas skapjos. Pie pirmās spožās saules jau arī pirmās domas par ugunskuriem un grilēšanu. Ir laiks sākt runāt, kā sagatavoties grilēšanas sezonai. Kura cerams […]
gatavot
5 lietu minimums katrai virtuvei un katram, kurš gatavo
Reizēm, lai kompensētu savu nemākulību un sliktās prasmes, mēģinām paļauties uz pārlieku dārgiem, smalkiem un izslavētiem ārējiem palīgiem. Tā bieži vien notiek sportā, mākslā, arī virtuvē. Šķiet, ka ekskluzīvākais virtuves aprīkojums ļaus pagatavot jebko un izcili garšīgi, taču šāds priekšstats ir mānīgs. Paraudzīsimies, kam tad jābūt virtuvē, lai varētu gatavot, un kuras ir otrās vai […]