Ne velti kečups ir populārs. Ar to apēst varot pat galdu. Kečups ir aizdars, kas var maskēt jebko. Var daudz diskutēt, vai tas ir labs vai slikts. Taču neapšaubāms ir fakts, ka šis produkts ir ļoti, ļoti populārs. Jo vienkāršojot – kečups ir mērce, kas tīri subjektīvi bagātina ēdiena aromātu. Tomēr tā kā […]
5 rudens receptes
Neskaitāmas reizes dzirdēts, ka laba veselība nav iespējama bez laba ēdiena. Tāpat nav noslēpums, ka labu ēdienu visvieglāk nodrošināt, gatavojot pašiem. Tagad, rudens velšu pārbagātībā sarūpēt veselīgas un labas maltītes sastāvdaļas nevajadzētu būt grūti. Ja nu gadījumā vienīgā problēma ir neziņa, ko ar dārza labumiem darīt, lūk, dažas ierosmes. Sauksim tās par RUDENS RECEPTĒM. Kuras […]
Melnsēklītes eļļa – TEV iespējami 5 veselības ieguvumi!
Pateicoties Ancei Šternbergai no Topi Vesels, esmu sev atklājis vienreizēji vērtīgu un ļoti veselīgu eļļu. Lai arī zināju, ka to veselības dēļ ir vērts lietot, tomēr mēs nekad vomFASS’ā pat nemēģinājām šo eļļu stādīt jums priekšā. Tā bija kļūda. Tagad, šo kļūdu labojot, vēlos dalīties ar 5 lietām, kādēļ ir vērts lietot melnsēklītes jeb Nigellas […]
5 receptes no Labas garšas semināra [no semināra par cukuru]
Sen nav tikušas publicētas receptes. Turklāt no pavisam nesen notikušā Labas garšas semināra prasīt prasās nopublicēt. Jo ēdieni pēc semināra dalībnieku atsauksmēm bija ļoti gardi, samērā viegli pagatavojami. Un daži pat ļoti neredzēti. Lai labi garšo! 1. Kinojas salāti ar kuminu Kādam tas šķitīs modes produkts, kādam tas liksies kā labs aizstājējs miltu radiniekam kuskusam […]
Par griliem – I daļa
I daļa – par griliem Aprīlis. Lai arī cik tālu ziema iestieptos jau it kā pavasara mēnešos un siltums īsti nav manāms, tomēr aprīlis jau ir stabils pavasaris. Siltās jakas tiek liktas skapjos. Pie pirmās spožās saules jau arī pirmās domas par ugunskuriem un grilēšanu. Ir laiks sākt runāt, kā sagatavoties grilēšanas sezonai. Kura cerams […]