Šonedēļ viesojos Miele virtuves dizaina studijā. Tā ir dizaina demo telpa, kurā tiek rīkoti dažādi paraugdemonstrējumi un meistarklases. Gan ar profesionāliem top šefpavāriem, gan ar hobija līmeņa entuziastiem. Pirms laika rakstīju par 5 lietu minimumu ikvienā virtuvē. Sapratu, ka varētu uztapināt jaunu rakstu – 5 virtuves rīki kā no fantāziju pasaules. Tagad sakombinējot Miele’s virtuvi […]
5 veselīgākās eļļas – ēst un smērēt uz ādas
Es vienmēr esmu teicis, ka labākās zāles un labākais veids, kā rūpēties par savu veselību, ir ēdiens. Iespējams tādēļ vienmēr esmu pievērsis uzmanību tām garšīgajām lietām. Tāpēc arī mūsu – vomFASS -klāstā vienmēr liela vieta bijusi balzametiķiem un gardajām riekstu un sēklu eļļām. Šķiet, tāda pieeja nav bijusi līdz galam pareiza. Pats kļūstu vecāks un […]
5 gardēža mērķi Jaunajā gadā
Katru gadu, vecajam aizejot un jaunajam atnākot, ir vērts padomāt par mērķiem, apņemties kaut ko izdarīt, nospraust sev jaunus izaicinājumus un uzdevumus. Taču vēl svarīgāk par šo lietu apdomāšanu, ir tās arī pierakstīt. Jo, kā izādās, tad mērķus pieraksta vien 3% cilvēku, un tie, kuri to dara, sev izvirzītās lietas sasniedz ar krietnu pārsvaru. Tādēļ […]
5 Dāvanu idejas jeb pieejas dāvanu veidošanā (ne tikai Ziemassvētkiem)
Katru gadu ap šo laiku mans laiks galvenokārt paiet sarūpējot dāvanas, ko citi dāvinās vēl citiem. Tik ļoti tas ir nodarbinājis manu prātu, aizņēmis laiku un pat radījis stresu. Par dāvanām saviem radiem un tuviniekiem man laika domāt bijis maz. Un vispār… Ziemassvētku laiks, no vomFASS perspektīvas skatoties, personīgo dzīvi vienmēr aizvirzījis drusku otrajā plānā. […]
5 sarkanbaltsarkani ēdieni valsts svētkiem
Pie krūtīm piespraust sarkanbaltsarkano karodziņu ir patriotiski. Svinot valsts svētkus, tas ir arī ļoti pacilājoši. Vai tas ir kičīgi? Diezvai. Tāpat kā vēlēties celt galdā kādus īpašākus ēdienus par godu 18.novembrim. Jau vairākus gadus šajā dienā cenšos vismaz vienu ēdienu pasniegt tā, lai tam būtu mūsu valsts karoga krāsas. Dažkārt tie ir pat divi vai […]