1. Garšvielu veikaliņš “SpiceHouse” Labi paslēpies, pēc novērotā un dzirdētā, šķiet, ka lielākajai daļai ļaužu nav zināms mazais garšvielu veikaliņš. Pat tiem, kas Rīgas centrā apgrozās regulāri. Esmu pats ar nelielu garšvielu pieredzi, jo savulaik Dubaijā vadīju “Crescendo” eļļu, etiķu un garšvielu veikaliņu, kas ir Vom Fass māsas zīmols. Esmu nedaudz ieguvis pieredzi ar kvalitatīvām […]
Ko es daru ar pavārgrāmatām
Tas sākās VomFass semināru dēļ. Katru nedēļu vismaz viens seminārs. Katrā seminārā 5 receptes… Semināru dalībnieki nāk atkārtoti vēl un vēl. Recepšu vajag daudz. Bet kopēt nav īsti manā dabā. Diezgan garlaicīgi. Turklāt VomFass produktu specifika tik un tā prasa radošu un kaut kādā ziņā speciālu pieeju. Vajag idejas. Vajag jaunas idejas katru nedēļu. Un […]
5 garšīgas lietas/ vietas Latvijā, par kurām sapņoju “citā valstī” esot.
Jā. 8 mēneši, kopš Latviju sajūtu un baudu vien virtuāli un emocionāli. Līdzpaņemtie liepziedi, Pūres trifeles un Latgales medus jau sen kā cauri… Kaut kādā ziņā klišeja, bet, neko nevar darīt, ļoti patiesa, ka zemes, valstis un īpaši mājas lielā mērā asociējam un izjūtam caur garšām. Ceļojot gastronomiskā “sadaļa” ir vismaz puse no iespaidiem, priekiem […]