Ko vērtīgu un interesantu varēsi dzirdēt, redzēt un nogaršot Labas garšas seminārā... Noskaties šo!

Praktiskā nodarbība veselīgās kulinārijas entuziastiem, visiem, kam interesē veselīgs uzturs, laba pašsajūta un tiem, kas vēlas iemācīties gatavot veselīgāk, gardāk un interesantāk!

4. no 6 Labas Garšas semināru nodarbībām:

 

Saldās garšas rūgtā patiesība.

PAR CUKURU!
Kā arī par eļļām, balzametiķiem un kā tos integrēt, meklējot ceļu uz savu veselību.

 

Auksti spiestas eļļas

Tauki, labie tauki ir īpaši svarīgi veselīgam dzīvesveidam. Kā lietot auksti spiestās eļļas. Vai drīkst karsēt? Kā uzglabāt? Kādus labumus tās sniedz veselībai un/ vai skaistumkopšanai. Uz šiem jautājumiem atbildēsim seminārā.

Balzametiķi

Ne velti RocketBean kafejnīca, Rivjēra un pat Rītiņš no mums pasūta mūsu balzametiķus. Jo tie visparāstāko ēdienu padara par īstiem garšas festivālu. Par kombinācijām ir šis stāsts.

Receptes

Ne visi vēlas stundām stāvēt pie plīts, lai pagatavoto maltīti apēstu 15 minūtēs. Mūsu ideja ir parādīt, cik vienkārši var kļūt par smalku pavāru un kā pēc iespējas vairāk izbaudīt pagatavoto. Bieži vien viss ir mazajos trikos. 


 

vomFASS 2017   |    Video autors: Reinis Krastiņš

 

This is the bottom slider area. You can edit this text and also insert any element here. This is a good place if you want to put an opt-in form or a scarcity countdown.