Apraksts
Piecu eļļu un balzametiķu izlasīte, kuras pamatā ir populāri, ārkārtīgi veselīgi un gardi produkti.
MEDUS balzametiķis, Medus Etiķis no meža ziedu medus, 5% skābes
Medus etiķis piešķirs marinādēm un salātu mērcēm saldi pikantu garšas niansi. Labi piemērots visa veida lapu un dārzeņu salātiem, sieriem, vistas gaļas ēdieniem un cūkgaļai. Tas būs vienlaikus maiga, bet patīkami pikanta piedeva salātiem, augļiem. Tāpat lieliski derēs kā atspirdzinošs dzēriens, sajaukts ar gāzētu minerālūdeni.
Ķirbju sēklu eļļa no Štīrijas
Aromātiska, ar riekstainu garšu. Eļļu izmanto salātu gatavošanā, pievieno aukstām un siltām uzkodām, putrām, biezeņiem, arī desertiem. Eļļas sastāvā ir piesātinātās un nepiesātinātās taukskābes, kas veicina taukvielu un holesterīna noārdīšanos organismā. Tā satur Omega 6 taukskābes, arī vitamīnu B labākai vielmaiņai un nervu darbības stabilizēšanai.
ČILI piparu eļļa
Šī asā eļļa lieliski piemērota grilēšanai un cepšanai. Tā labi sader arī ar salātiem un vārītiem ēdieniem, it īpaši Chili con Carne (ass ēdiens no čilli, pupiņām un gaļas).
KALAMANSI balzametiķis
Izcils etiķis, gatavojot zivju ēdienus. Visur, kur nepieciešams citrons, šis etiķis to lieliski aizvietos. Dažas pilītes šī burvīgā etiķa piešķirs jūsu ēdienam svaigu aromātu. Mūsu padoms: nobaudiet to ar atsvaidzinājumam ar glāzi gāzēta ūdens.
Olīveļļa ar CITRONIEM
Garda piedeva pie zivju ēdieniem un jūras veltēm. Ar savu svaigo garšu eļļa bagātina arī vārītus dārzeņus un salātus. Lai eļļa nezaudētu savu īpašo aromātu, nav ieteicams to pakļaut augstas temperatūras termiskai apstrādei.
Atsauksmes
Pašlaik atsauksmju nav.