Apraksts
Kalamansi balzametiķis – piešauj ēdieniem skābumiņu un svaigumiņu!
Kalamansi balzametiķis – kā tas garšo?
Kalamansi balzametiķis ir skābens (skābes koncentrācija tam ir 7%), pievienojot ēdieniem, piešķir tiem citronīgu un svaigu garšu. Kalamansi balzamtiķis tiek iegūts no kalamansi augļiem. Tie ir nelieli, laimam līdzīgi auglīši, kas aug Āzijas reģionā – Singapūrā, Taizemē un īpaši Filipīnās. Kalamansi balzametiķis, gluži tāpat kā visi Vom Fass etiķi, tiek iegūts no augļiem un to sulas. Tieši tāpēc kalamansi balzametiķis ir salīdzinoši biezākas konsistences (atgādina nektāru), dabiski raudzēts, tajā ir saglabājušies liela daļu kalamansi augļos esošo vērtīgo vielu.
Kalamansi balzametiķis – kādiem ēdieniem tas piestāv?
Kalamansi balzametiķi var izmantot kā citronu sulu, pievienot jebkuram ēdienam, kam “prasās” skābumiņu, piemēram, zivīm, salātiem, vistas ēdieniem, grilējumiem, marinādei.
Cilvēkiem, kas rūpējas par savu veselību, ir svarīgi zināt – lai arī kalamansi balzametiķis ir skābs, organismā tas rada sārmainu vidi, kas savukārt ir viens no svarīgākajiem nosacījumiem labai veselībai un pašsajūtai. (Ja cilvēka organismā ir pārāk skāba vide, tas rada nogurumu, miegainību, nervozitāti, samazina koncentrēšanās spējas, var arī veicināt ādas problēmas.)
Tādēļ, ja vēlies justies možs un spirgts, pagatavo sev atspirdzinošu kalamansi balzametiķa dzērienu, kas lieliski veldzēs, piemēram, aktīvi sportojot.
Atspirdzinošs dzēriens ar kalamansi balzametiķi.
Tev vajadzēs:
– sasmalcinātu ledu, – piparmētru lapas, – pāris pilienu kalamansi balzametiķa – minerālūdeni (gāzētu vai negāzētu.) |
Kā pagatavot?
Iepildi glāzē pāris pilienu kalamansi balzametiķa, sasmalcinātu ledu un saberztas piparmētru lapas, tam visam pārlej minerālūdeni. Dzēriens gatavs.
Andra (verificēts lietotājs) –
Ļoti patīkama apkalpošana. Kavlitatīvi produkti.