I daļa – par griliem Aprīlis. Lai arī cik tālu ziema iestieptos jau it kā pavasara mēnešos un siltums īsti nav manāms, tomēr aprīlis jau ir stabils pavasaris. Siltās jakas tiek liktas skapjos. Pie pirmās spožās saules jau arī pirmās domas par ugunskuriem un grilēšanu. Ir laiks sākt runāt, kā sagatavoties grilēšanas sezonai. Kura cerams […]
Padomi un triki
5 Labas garšas semināru temati kopā ar Anci Šternbergu no TopiVesels
Šonedēļ viesojos Miele virtuves dizaina studijā. Tā ir dizaina demo telpa, kurā tiek rīkoti dažādi paraugdemonstrējumi un meistarklases. Gan ar profesionāliem top šefpavāriem, gan ar hobija līmeņa entuziastiem. Pirms laika rakstīju par 5 lietu minimumu ikvienā virtuvē. Sapratu, ka varētu uztapināt jaunu rakstu – 5 virtuves rīki kā no fantāziju pasaules. Tagad sakombinējot Miele’s virtuvi […]
5 Dāvanu idejas jeb pieejas dāvanu veidošanā (ne tikai Ziemassvētkiem)
Katru gadu ap šo laiku mans laiks galvenokārt paiet sarūpējot dāvanas, ko citi dāvinās vēl citiem. Tik ļoti tas ir nodarbinājis manu prātu, aizņēmis laiku un pat radījis stresu. Par dāvanām saviem radiem un tuviniekiem man laika domāt bijis maz. Un vispār… Ziemassvētku laiks, no vomFASS perspektīvas skatoties, personīgo dzīvi vienmēr aizvirzījis drusku otrajā plānā. […]
5 lietu minimums katrai virtuvei un katram, kurš gatavo
Reizēm, lai kompensētu savu nemākulību un sliktās prasmes, mēģinām paļauties uz pārlieku dārgiem, smalkiem un izslavētiem ārējiem palīgiem. Tā bieži vien notiek sportā, mākslā, arī virtuvē. Šķiet, ka ekskluzīvākais virtuves aprīkojums ļaus pagatavot jebko un izcili garšīgi, taču šāds priekšstats ir mānīgs. Paraudzīsimies, kam tad jābūt virtuvē, lai varētu gatavot, un kuras ir otrās vai […]