
No Sky&More pirmā Labas garšas semināra 2008.gadā
Sākumā tikai gribējās kaut ko savu. Vēlams ar ēst gatavošanu saistītu.
Atceros, ka tās bija domas par savu krodziņu.
Kuram gardēdim gan nav bijušas šādas domas..? Par krodziņu.
Taču tad kādā komandējumā Vācijā pamanīju glītu un mīlīgu veikaliņu ar muciņām un pudelītēm. Sapirkos ne pa jokam. Toreiz atvedu mājās ķirbju sēklu, lazdu riekstu eļļu, medus, mango un aveņu balzametiķus.
Atbraucu un visiem stāstīju, cik tur viss forši un ka tādu vajadzētu arī Rīgā. Tas bija 2005. gads.
Divus gadus vēlāk, treknajos gados, 29. martā vienīgajā pieejamajā vietā – Sky&More – atvēru vomFASS.
Tikko nosvinējām 10 gadu jubileju.
Ir pagājuši jau 10 GADI!
Kopā ar jums, gardēži!
Esam tik tālu tikuši.
Sveicu ikvienu, kurš kaut reizi redzējis, nobaudījis un sajutis vomFASS!
Un tas noticis daudz reižu.
10 gadu garumā tie ir bijuši vismaz 100’000 pirkumu, vismaz 300’000 pudelīšu un no tā visa pagatavots vairāk nekā miljons ēdienu.
Tas, ja visu rēķina ļoti pieticīgi.
Godīgi sakot, jau sen būtu pametis šo darbu – labas garšas konsultants.

1) man pašam ļoti garšo un es ikdienā daudz lietoju eļļas un balzametiķus;
2) visa vomFASS komanda ir ievilkta šajā garšu pasaulē;
3) es redzu, cik ļoti tas viss rezonē ar Tevi. Gardēdi.
Piemēram, piezvana kāda dāma un izmisusi prasa, kur mūs tagad var atrast, vai neesam aizvērušies. Kad atbildu, ka esam tur un tur, sieviete pilnīgi atplaukst un nomierinās: “Paldies Dievam, ka vēl esat!”
Ja tā gadās vienreiz, tas vēl nav nekas. Ja tā gadās vairākas reizes, tad sāc aizdomāties.
Taču, ja šādi notiek regulāri, tad es saprotu, ka sagaidīt 10 gadu jubileju un turpināt visu vēl ilgāk ir vienkārši!
Pateicoties jums!
Paldies, un jauna dekāde var sākties kopā ar TEVI!!