5 biezie balzametiķi
Ne velti kečups ir populārs. Ar to apēst varot pat galdu. Kečups ir aizdars, kas var maskēt jebko. Var daudz diskutēt, vai tas ir labs vai slikts. Taču neapšaubāms ir fakts, ka šis produkts ir ļoti, ļoti populārs.Jo vienkāršojot – kečups ir mērce, kas tīri subjektīvi bagātina ēdiena aromātu.
Tomēr tā kā mēs neesam nedz kečupa pārstāvji, nedz arī kečupu lietojam ikdienā, vēlos padalīties ar idejām par krietni vien brīnišķīgākām kečupa alternatīvām, kuras ikvienam gardēdim varam servēt gan svētkos, gan ikdienā.
Šoreiz par 5 balzametiķiem no mūsu biezā gala. Burtiski – biezā. Tie ir balzametiķi, kuru konsistence ir jau tuvu mērcei līdzīga.
Garša eleganta, maiga, bet dziļa.







