1. Bietes ar kazas sieru

2. Granātāboli ar mocarellu

3. Vistu akniņu salāti ar aveņu ievārījumu un paipalu olām

4. Zandarta fileja ar dzērveņu mērci

1. Zandartu apsāla, appiparo, kārtīgi ieziež ar medus balzametiķi un liek uz cepešpannas. Cep cepeškrāsnī 10 minūtes 190-200 grādos.
2. Mērcei smalki sakapā pētersīļus, dzērvenes ar medu sablendē. Iegūto dzērveņu masu sajauc ar karoti mārrutku, saldo krējumu un kapātajiem pētersīļiem.
3. Pasniedz ar puķkāpostu biezeni.
5. Ķirši biezpiena -maskarpones krēmā

1. Krēmu gatavo, kopā kārtīgi saputojot biezpienu, saldējumu, maskarponi, vaniļu un saldo krējumu. Ja nepieciešams, saldumam pēc savas garšas izpratnes pievieno pūdercukuru.
2. Kalamansi balzametiķi pieliek pie biezpiena masas, putojot.
3. Saldētos ķiršus neatkausētus (!!!) bez lieka šķidruma sablendē ar svaigo baziliku un medu.
4. Caurspīdīgās platās glāzēs liek ķiršu masu, tad kārtīgu devu krēma un virsū vēlreiz ķiršus.
BONUSS : BIEŠU ZUPA AR KOKOSRIEKSTU PIENU, INGVERU UN ĶIRŠU BALZAMETIĶI
– Rozmarīns
– Sīpols (sarkanais) vai puravs
– Ķiploks, ingvers
– Kartupeļi
– Buljons
– Kokosriekstu piens
– Sāls, pipari
2. Nomizotas bietes sarīvē, pārlej ar ĶIRŠU balzametiķi.