News

  • 7 NODERĪGI VESELĪGA UZTURA & DZĪVESVEIDA BLOGI

    Ēst gatavošanā izšķirošās nav receptes, sastāvdaļas vai virtuves rīki. Un pat ne garšvielas. Lielākoties visa ēšanas lieta sākas ar filozofiju. Nu...
  • 5 VIDĒJĀ LATVIEŠA RAKSTURĪGĀKĀS KĻŪDAS GATAVOJOT ĒST

    Būtībā kļūdas, gatavojot ēdienu, rosoties pa virtuvi, ir ne tik daudz konkrēti pašā gatavošanas procesā, bet gan vairāk tās ir idej...
  • 5 LIETU MINIMUMS KATRAI VIRTUVEI UN KATRAM, KURŠ GATAVO

    Reizēm, lai kompensētu savu nemākulību un sliktās prasmes, mēģinām paļauties uz pārlieku dārgiem, smalkiem un izslavētiem ārējiem p...
  • 3 IZPLATĪTĀKĀS PRETRUNAS UZTURĀ

    Ir dažas tādas tēmas, par kurām interesējas visi. Iespējams tādēļ, ka informācijas par tām ir tik daudz, vieni runā vienu, citi stā...
  • POPULĀRĀKĀS LABAS GARŠAS SEMINĀRU ĒDIENU RECEPTES

    Droši vien, ja baigi iespringtu, kārtīgi piepūlētos, varētu jau arī saskaitīt, cik semināru bijis un cik recepšu tajos izmēģināts. ...
  • 5 SARKANBALTSARKANI ĒDIENI VALSTS SVĒTKIEM

    Pie krūtīm piespraust sarkanbaltsarkano karodziņu ir patriotiski. Svinot valsts svētkus, tas ir arī ļoti pacilājoši. Vai tas ir kič...
  • 5 VESELĪGĀKĀS EĻĻAS – ĒST UN SMĒRĒT UZ ĀDAS

    Es vienmēr esmu teicis, ka labākās zāles un labākais veids, kā rūpēties par savu veselību, ir ēdiens. Iespējams tādēļ vienmēr esmu...
  • PAR GRILIEM

    I daļa – par griliem Aprīlis. Lai arī cik tālu ziema iestieptos jau it kā pavasara mēnešos un siltums īsti nav manāms, tomēr aprīli...
  • 5 RECEPTES NO LABAS GARŠAS SEMINĀRA [NO SEMINĀRA PAR CUKURU]

    Sen nav tikušas publicētas receptes. Turklāt no pavisam nesen notikušā Labas garšas semināra prasīt prasās nopublicēt. Jo ēdieni pē...
  • MELNSĒKLĪTES EĻĻA – TEV IESPĒJAMI 5 VESELĪBAS IEGUVUMI!

    Pateicoties Ancei Šternbergai no Topi Vesels, esmu sev atklājis vienreizēji vērtīgu un ļoti veselīgu eļļu. Lai arī zināju, ka to ve...
  • 5 RUDENS RECEPTES

    Neskaitāmas reizes dzirdēts, ka laba veselība nav iespējama bez laba ēdiena. Tāpat nav noslēpums, ka labu ēdienu visvieglāk nodroši...
  • 5 BIEZIE BALZAMETIĶI: SĀKOT NO SALĀTIEM UN SALDĒJUMA, BEIDZOT AR SUSHI RĪSIEM

    Ne velti kečups ir populārs. Ar to apēst varot pat galdu. Kečups ir aizdars, kas var maskēt jebko. Var daudz diskutēt, vai tas ir labs vai slikts....