-
pēc Kaspars Vendelis
Naktssveces ir augs ar dzelteniem ziediem, un to dzimtene ir Ziemeļamerika. Sēklas izmanto, lai ražotu naktssveces eļļu. Indiāņi izmantoja naktss...
-
pēc Kaspars Vendelis
Maracujá (Passiflora edulis) ir pazīstams arī kā pasifloras (passionfruit) auglis, un tas sastopams ar divām galvenajām šķirnēm: viens ir violeti ...
-
pēc Kaspars Vendelis
Ēst gatavošanā izšķirošās nav receptes, sastāvdaļas vai virtuves rīki. Un pat ne garšvielas.
Lielākoties visa ēšanas lieta sākas ar filozofiju. Nu...
-
pēc Kaspars Vendelis
Būtībā kļūdas, gatavojot ēdienu, rosoties pa virtuvi, ir ne tik daudz konkrēti pašā gatavošanas procesā, bet gan vairāk tās ir idej...
-
pēc Edmunds Biša
Reizēm, lai kompensētu savu nemākulību un sliktās prasmes, mēģinām paļauties uz pārlieku dārgiem, smalkiem un izslavētiem ārējiem p...
-
pēc Kaspars Vendelis
Ir dažas tādas tēmas, par kurām interesējas visi.
Iespējams tādēļ, ka informācijas par tām ir tik daudz, vieni runā vienu, citi stā...
-
pēc Kaspars Vendelis
Droši vien, ja baigi iespringtu, kārtīgi piepūlētos, varētu jau arī saskaitīt, cik semināru bijis un cik recepšu tajos izmēģināts. ...
-
pēc Kaspars Vendelis
Pie krūtīm piespraust sarkanbaltsarkano karodziņu ir patriotiski. Svinot valsts svētkus, tas ir arī ļoti pacilājoši. Vai tas ir kič...
-
pēc Kaspars Vendelis
Es vienmēr esmu teicis, ka labākās zāles un labākais veids, kā rūpēties par savu veselību, ir ēdiens. Iespējams tādēļ vienmēr esmu...
-
pēc Kaspars Vendelis
I daļa – par griliem
Aprīlis.
Lai arī cik tālu ziema iestieptos jau it kā pavasara mēnešos un siltums īsti nav manāms, tomēr aprīli...
-
pēc Kaspars Vendelis
Sen nav tikušas publicētas receptes. Turklāt no pavisam nesen notikušā Labas garšas semināra prasīt prasās nopublicēt. Jo ēdieni pē...
-
pēc Kaspars Vendelis
Pateicoties Ancei Šternbergai no Topi Vesels, esmu sev atklājis vienreizēji vērtīgu un ļoti veselīgu eļļu. Lai arī zināju, ka to ve...
Use left/right arrows to navigate the slideshow or swipe left/right if using a mobile device